Bezorging

Waar verzenden jullie vandaan?

We verzenden vanuit Amsterdam, Nederland.

Waar verzenden jullie naartoe?

We verzenden wereldwijd.


Wat zijn de verzendkosten?

Verzenden binnen Nederland is voor orders boven de €70,- altijd gratis! 

Internationale tarieven hangen af van je locatie en je land. Voor je je order plaatst, kun je altijd de voor jou berekende verzendkosten vinden in je winkelmandje. 


Hoe wordt mijn pakketje verstuurd?

Je aankoop wordt binnen Nederland met PostNL als brievenbuspakje of als pakket verstuurd. Een brievenbuspakje ontvang je in de brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Voor een pakket moet er wel iemand aanwezig zijn. Zo niet, wordt het pakket bij de buren afgeleverd of het dichtstbijzijnde postkantoor. Naar alle andere landen wordt je aankoop als pakket verstuurd. 


Hoe lang duurt verzending?

Verzending binnen Nederland met PostNL duurt meestal 1-2 dagen. Pakketten worden door PostNL niet op zondag en maandag bezorgd. Wel op dinsdag tot en met zaterdag. 

Mocht je niet in Nederland wonen en wil je weten hoe lang het duurt voor je jouw pakketje ontvangt, dan kun je het beste deze website raadplegen:

http://www.postnl.com/help-support/faq/mail-parcels/parcels/what-are-the-transit-times-for-international-deliveries.html.


Hoe kan ik mijn order traceren?

Als je order verzonden is, ontvang je een bevestiging in je email met track en trace code en de link naar de website van PostNL. Daar kun je je pakketje volgen.


Ik heb mijn pakket nog niet ontvangen. Wat moet ik nu doen?

Je ontvangt van ons altijd een track en trace code per e-mail. Heb je je pakketje nog niet ontvangen? Dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice klantenservice@lifeofyvonne.nl. Wij kunnen je helpen met het pakketje traceren en mocht je pakketje zijn zoekgeraakt door PostNL, lossen wij dit natuurlijk voor je op.