Retourneren

Ik wil mijn item graag retourneren

Dat mag!

Mocht je niet tevreden zijn over je item, kun je deze altijd binnen 14 dagen retourneren, mits deze nog in originele staat verkeert - in de verpakking, ongedragen en onbeschadigd. 

Je kunt het beste een email sturen naar info@lifeofyvonne.nl en dan ontvang je informatie over het retourproces.

- uitzondering - 

Oorbellen mogen alleen geretourneerd worden als de security sticker van de verpakking niet is verbroken. Verpakkingen met verbroken seal kunnen we helaas niet als retour in behandeling nemen, in verband met hygiëne.

Is retourneren gratis?

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden met track en trace code je pakje te versturen. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Geven jullie geld terug of een tegoedbon?

Geen zorgen! Het volledige aankoopbedrag wordt binnen 10 dagen na ontvangst weer netjes teruggestort op je rekening. 

Wil je graag ruilen voor een andere maat?

We kunnen de order niet voor je omruilen. In dat geval kun je je order het beste retourneren en zelf een andere maat bestellen op de site. Verzendkosten van je nieuwe order zijn natuurlijk weer gratis.

Heb je het verkeerde item ontvangen?

Onze excuses hiervoor. Dan vergoeden wij uiteraard de verzendkosten.

Let op: is je bestelling beschadigd/ vermoed je een fabrieksfout?

Mail naar info@lifeofyvonne.nl en wij kunnen we deze kosteloos voor je vervangen en lossen we dit probleem direct voor je op.